Julebord-meny
75 04 55 00
Svinenakke marinert i krydder og soya saus. Langtidstekes på lav temperatur i flere timer med Filippinske adobo saus. Toppet med sprø hvitløk. Det smaker, søt, salt, og litt syrlig. Allergener: soya,gluten
Grillet Kyllinglår med koreansk bbq saus og sesam Allergener: soya, gluten, selleri, sesam, fisk
Frityr dumplings med kylling, vannkastanjer, gochujang saus, sriracha-mayonnaise, gochugaru, and sesam Allergener: gluten, bløtdyr, soya, sesam, selleri, egg
Vinterkål, gulrot, agurk, eple, appelsin, kokt scampi, ristet ris, og paprika med thai chimichurri dressing Allergener: sesam, soya, fisk, skalldyr
Maten kan hentes i restaurant eller vi kan levere (hvis vi har anledning) – med tillegg i pris.
Vi kan låne varmeplatene med brennpasta hvis dette er ønskelig.